1001 acties – Red de biodiversiteit

illustratie / acties Biodiversiteit omvat alle dieren, planten, paddenstoelen en micro-organismen op aarde. Het zorgt voor voedsel, zuurstof, geneesmiddelen, bouwmaterialen, zuivere lucht en water, samen met ontelbare andere broodnodige diensten: biodiversiteit is leven! Nochtans is deze unieke levensbron in gevaar: soorten verdwijnen aan een ongeziene snelheid.

Aarzel niet langer en ga aan de slag voor de biodiversiteit! Kies je actie(s) en vervoeg de meer dan 20.000 mensen die zich al inzetten voor onze planeet.

Wil je extra tips om aan de slag te gaan, dan kan je deze hier vinden (PDF ~70MB) of je kan het boekje ook in papieren versie bestellen via biodiversiteit@naturalsciences.be.

Biodiversiteit is van cruciaal belang voor de huidige en de toekomstige generaties. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, zetten we een grote communicatiecampagne op via de sociale media. Volg ons op facebook en/of twitter. En zet ook je familie, vrienden en collega's aan om dit te doen.

Binnenkort voegen we nog een resem extra tips toe en kan je ze nog beter raadplegen en volgen op deze website. Voeg hem dus toe aan je bookmarks en kom regelmatig een kijkje nemen.

Je kan zelf ook nieuwe tips voor de biodiversiteit suggereren.

Van 366 tot 1001 tips